Opvoedingswinkel Gent

Locatie: 

Opvoedingswinkel Gent

Sint-Margrietstraat 4 Gent
GentOost-Vlaanderen, Vlaams Gewest 9000
BE
Telefoon: 
09/233.26.02
Website: 
Beschrijving: 

Opvoeden doe je elke dag, het is leuk en uitdagend; toch is het niet altijd gemakkelijk. Elke ouder heeft twijfels, onzekerheden en vragen. Meestal kan je met vragen terecht bij vrienden, familie of school, maar ook in de Opvoedingswinkel kan je terecht voor ondersteuning.
De medewerkers van de Opvoedingswinkel bieden je een luisterend oor; geven informatie over opvoeden en diensten die rond opvoeding werken; geven advies en zoeken samen met jou naar een passend antwoord op je vragen.

Iedereen die van ver of dichtbij betrokken is bij de opvoeding van kinderen en jongeren tussen 0 en 18 jaar is welkom in de Opvoedingswinkel.

Jouw vraag staat centraal.
Ons aanbod is gratis en anoniem.

Je kan de winkel vlot bereiken met de fiets, of het openbaar vervoer (2 minuten stappen van de tramhalte Lange Steenstraat - tram 1 en 4); parkeermogelijkheden voor de wagen vind je aan de brandweerkazerne of AZ St-lucas.

Wil je graag een tolk bij het gesprek? Geef ons vooraf een seintje!

Opvoedingswinkel Gent maakt deel uit van het Departement Onderwijs en Opvoeding en Departement Welzijn en Bevolking van Stad Gent en wordt aangestuurd door het Lokaal Samenwerkingsverband Opvoedingsondersteuning Gent met steun van de Vlaamse overheid.