Over ons

Groeimee is een website voor iedereen die bezig is met het opvoeden van kinderen en adolescenten. Je vindt hier kwalitatieve en betrouwbare informatie over opvoeden, een weerspiegeling van de meest actuele thema’s over opvoeden en een overzicht van opvoedingsondersteuning in je regio.

Waarom een website over opvoeden?

Opvoeden geeft veel voldoening en soms ook wel onzekerheid. Dat willen we weerspiegelen op deze website. Groeimee.be is er voor iedereen die nood heeft aan wat extra informatie of gewoon geïnteresseerd is: ouders, grootouders, onthaalouders, animatoren, ... We vinden het daarbij belangrijk om opvoeden van een positieve kant te benaderen. Gezinnen hebben immers zelf heel wat krachten.

Welke organisatie is verantwoordelijk voor Groeimee.be?

Groeimee.be is de website over opvoeden en opvoedingsondersteuning van EXPOO, het expertisecentrum opvoedingsondersteuning van de Vlaamse overheid. EXPOO bouwt Groeimee.be uit in samenwerking met verschillende partners.

Voor het schrijven van de teksten werken we samen met andere expertisecentra, organisaties en experten in opvoedthema's. Voor het beantwoorden van opvoedingsvragen is er een samenwerking met de Opvoedingslijn.

De redactie van Groeimee volgt op of er voldoende informatie op Groeimee.be te vinden is rond actuele opvoedthema's, waakt erover dat informatie up to date is en heeft aandacht voor de leesbaarheid van de teksten.

 

 

Reageer

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.